ΝΕΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ – ΤΕΧΝΙΚΟΣ / ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ

ΝΕΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ – ΤΕΧΝΙΚΟΣ / ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ

June 11, 2018

Image result for PLUMBER

 

Η Εταιρεία GESOLAR CYPRUS LTD ζητά για άμεση εργοδότηση άτομο για την θέση του Τεχνικού-Υδραυλικού, στην Λευκωσία.

Απαραίτητα προσόντα:

 • Γνώση υδραυλικών εγκαταστάσεων.

 • Άδεια οδήγησης.

 • Απαραίτητη γνώση Ελληνικής γλώσσας. Η Αγγλική ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα θα θεωρηθούν ως επιπλέον προσόν.

Οποιαδήποτε πιστοποιητικά θα θεωρηθούν ως επιπλέον προσόν.

Μισθός

Αναλόγως προσόντων.

Ωράριο

Ημέρες: 5 (Δευτέρα – Παρασκευή)

Ώρες Ημερησίως: 8

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο email info@gesolarcyprus.com με τίτλο «ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ – ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ»

Θα ειδοποιηθούν μόνο όσοι ενδιαφερόμενοι πληρούν τα πιο πάνω προσόντα.

ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η GESOLAR CYPRUS LTD που δραστηριοποιείτε στον τομέα της εξοικονόμησης  ενέργειας με έδρα τα Λατσιά,  ζητά για άμεση πρόσληψη Τεχνικό – Εγκαταστάτη  με τα πιο κάτω καθήκοντα:

 • Εγκατάσταση και συντήρηση κλιματιστικών
 • Εγκατάσταση και συντήρηση φωτοβολταϊκών συστημάτων
 • Υποστήριξη τεχνικού τμήματος εταιρείας

Προσόντα:

 • Γνώσεις Ψυκτικού και διαχείριση αερίων.
 • Πολύ καλή γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών.
 • Άριστη γνώση Αγγλικής γλώσσας.
 • Άριστα επικοινωνιακά προσόντα.
 • Δίπλωμα οδήγησης.
 • Καθαρό ποινικό μητρώο.
 • Προηγούμενη πείρα θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν.

 

Προσφέρεται ελκυστικό πακέτο απολαβών.

Πενθήμερη εργασία.

Παρακαλώ όπως οι ενδιαφερόμενοι αποστείλουν το βιογραφικό τους στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:

info@gesolarcyprus.com

ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η GESOLAR CYPRUS LTD που δραστηριοποιείτε στον τομέα της εξοικονόμησης  ενέργειας με έδρα τα Λατσιά,  ζητά για άμεση πρόσληψη Μηχανικό Πωλήσεων με τα πιο κάτω καθήκοντα:

 • Προώθηση των προϊόντων και συστημάτων της Εταιρείας.
 • Άμεση επαφή με τους πελάτες και εκπόνηση μελετών.
 • Ανάπτυξη υπάρχοντος πελατολογίου και προσέλκυση νέων πελατών.
 • Επικοινωνία με τους συνεργάτες της Εταιρείας.
 • Υποστήριξη πελατών και σύνταξη αναφοράς προς το τεχνικό τμήμα της Εταιρείας.

Προσόντα:

 • Πτυχίο Μηχανολόγου Μηχανικού
 • Πολύ καλή γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών.
 • Άριστη γνώση Αγγλικής γλώσσας.
 • Άριστα επικοινωνιακά προσόντα.
 • Δίπλωμα οδήγησης.
 • Καθαρό ποινικό μητρώο.
 • Προηγούμενη πείρα θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν.

 

Προσφέρεται ελκυστικό πακέτο απολαβών.

Πενθήμερη εργασία.

Παρακαλω όπως οι ενδιαφερόμενοι αποστείλουν το βιογραφικό τους στο email: info@gesolarcyprus.com

ΗΜΕΡΕΣ ΑΡΓΙΑΣ GESOLAR – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Αγαπητοί πελάτες και συνεργάτες,

Τα γραφεία και η αποθήκη της GESOLAR CYPRUS LTD εν όψει των καλοκαιρινών διακοπών θα παραμείνουν κλειστά από την Δευτέρα 10 Αυγούστου μέχρι την Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015. 

Παραμένουμε  στη διάθεση σας και σας ευχόμαστε σε όλους Καλές Διακοπές και Καλό Καλοκαίρι!

Με εκτίμηση,

GESOLAR CYPRUS LTD

ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΗΛΙΑΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ 2015

Ο Αγώνας Ηλιακών Οχημάτων που έχει καταστεί θεσμός και διοργανώνεται για έκτη συνεχή χρονιά, είναι μια συναρπαστική εμπειρία και καλούμε όσους  θέλουν να παρευρεθούν.

Ο πρωτοποριακός αυτός αγώνας διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Κύπρου και το Δήμο Λευκωσίας, στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Το Σάββατο, 27 Ιουνίου προγραμματίζεται παρέλαση των Ηλιακών Οχημάτων στην οδό Λήδρας στις 7:00 μ.μ. Ο Αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή, 28 Ιουνίου 2015 και τα ηλιακά αυτοκίνητα  θα διασχίσουν τις οδούς Σπύρου Κυπριανού, Στασικράτους, Βασιλίσσης Φρειδερίκης, Γρίβα Διγενή και Δημοσθένη Σεβέρη.Η έναρξη του αγώνα θα γίνει στις 10:00 π.μ μπροστά από το χώρο στάθμεσης της ΑΗΚ (Φώτη Πίττα), ο αγώνας θα διαρκέσει 3 ώρες, και θα λήξει στις 1:00 μ.μ. Θα ακολουθήσει απονομή επάθλων στο Δημαρχείο Λευκωσίας στις 2:00 μ.μ.

Ο αγώνας Ηλιακών οχημάτων έχει  στόχο να ανοίξει νέους ορίζοντες για την ανάπτυξη και την αξιοποίηση των εναλλακτικών πηγών ενέργειας. Η εταιρεία μας για ακόμα μια χρονία είναι ανάμεσα στους χορηγούς της εκδήλωσης και συμμετέχει σε αυτήν υποστηρίζοντας με τα προϊόντα και την τεχνοχνωσία της την Τεχνική Σχολή Αυγόρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τις δύο τελευταίες διοργανώσεις η Τεχνική Σχολή Αυγόρου με την υποστήριξη της GESOLAR CYPRUS κατέλαβε την πρώτη θέση.

Ευχόμαστε σε όλους τους συμμετέχοντες καλή επιτυχία και ελπίζουμε να σας δούμε από κοντά.

TSMC Solar Commercial –Size (1.09m2) Set CIGS 16.5% Efficiency Record

Η εταιρεία TSMC Solar Ltd σε σημερινή της ανακοίνωση τύπου, ημερομηνίας 28/04/2015, αποδεικνυεί την υπεροχή στην αποδοση των πλαισίων CIGS C2 Solar Modules.

Η ΤUV SUN  επιβεβαιώσε ότι το τελευταίο εμπορεύσιμο πλαίσιο TSMC CIGS (1.09 m2) κατάφερε να επιτύχει μέχρι και 16.5% συνολική αποδόση, σε σχέση με την προηγούμενη καταγραφή του 2013, η οποία ανερχόταν στο 15.7%. Το πλαίσιο κατασκευάστηκε με την χρήση του υφιστάμενου εξοπλισμού κατασκευής και των πρώτων υλών στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην πόλη Taichung, της Taiwan.

Ο πρόεδρος της εταιρείας ΤSMC SOLAR Chia – Hsiang Chen δήλωσε «Συνεχίζουμε να αποδεικνύουμε την ικανότητα μας να έχουμε προβάδισμα και να υπερτερούμε, ως προς την απόδοση ενός ολοκληρωμένου μεγέθους φωτοβολταϊκού πλαισίου. Φέρνοντας καινοτομίες στη μαζική παραγώγη προϊόντων,  η τρέχουσα γραμμή παραγωγή μας έχει βελτιωθεί κατά μέσο όρο 14.7% στην απόδοση πλαισίων».

Closed days – Public holidays

Dear customers and partners, The offices and the warehouse of GESOLAR CYPRUS LTD will remain closed for the Christmas holidays on the following dates:

 • 24/12/2014 Christmas Eve
 • 25/12/2014 Christmas Day
 • 26/12/2014 Day after Christmas
 • 31/12/2014 New Year’s Eve
 • 01/01/2015 New Year’s Day
 • 02/01/2014 Day after New Year’s day
 • 06/01/2015 Epiphany

We inform our exceptional customers that the offer for BOC cardholders is extended until Friday 09/01/2014, due to communication problems that have arose during our transportation to our new offices. We remain at your disposal and wish you all Happy Holidays and Happy New Year 2015! Sincerely, GESOLAR CYPRUS LTD

1η ΘΕΣΗ ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ GESOLAR CYPRUS

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Μετά από παγκύπρια έρευνα που διεξήχθη κατά την περίοδο Νοεμβρίου 2014 από την εταιρεία ερευνών EVRESIS η εταιρεία μας, GESOLAR CYPRUS LTD ανεδείχθη πρώτη σε αναγνωρισιμότητα  εταιρεία προμήθειας και εγκατάστασης φωτοβολταικών συστημάτων στην Κύπρο.

Το μέγεθος του δείγματος της έρευνας ανερχόταν σε 1012 άτομα και η κάλυψη ήταν παγκύπρια μεταξύ αντρών και γυναικών, 18 ετών και άνω, από αστικές και αγροτικές περιοχές. Ακολουθήθηκε πολυσταδιακή, στρωματοποιημένη, τυχαία μέθοδος επιλογής δείγματος, με βάση τα τελευταία πληθυσμιακά στοιχεία όπως δημοσιεύτηκαν από το τμήμα στατιστικής και ερευνών. Η συλλογή στοιχείων έγινε μέσω τηλεφωνικών συνεντεύξεων από το τηλεφωνικό κέντρο της Evresis.

Η πρώτη θέση στην έρευνα αναγνωρισιμότητας κάνει όλους εμάς στη GESOLAR να επιθυμούμε να βελτιώνουμε ολοένα και περισσότερο τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας και να προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι χρόνο με το χρόνο. Η δική σας αναγνώριση, εμπιστοσύνη και στήριξη μας ωθεί να δεσμευτούμε, ότι θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας, για να βρούμε λύση στις ενεργειακές σας ανάγκες, είτε με την εγκατάσταση ενός νέου φ/β συστήματος, είτε με τη συντήρηση και την τεχνική υποστήριξη του υφιστάμενου συστήματος σας.

Η πρώτη θέση που εσείς μας δώσατε, μας θέτει σε ακόμα μεγαλύτερη κινητοποίηση και επιφυλασσόμαστε για ακόμα μεγαλύτερες προσφορές και διευκολύνσεις στο μέλλον…!

Σας ευχαριστούμε για τη πολύχρονη στήριξη και εμπιστοσύνη σας.

Με ειλικρινή εκτίμηση,

GESOLAR CYPRUS

 

Σχετικά με τα αποτελέσματα της έρευνας μπορείτε να μάθετε περισσότερα επιλέγοντας:

http://www.sigmalive.com/inbusiness/news/business/energy/gesolar-proth-se-ereyna-anagnorisimothtas

 

Νέα υπηρεσία εξόφλησης με δόσεις μέσω πιστωτικών καρτών

Η GESOLAR CYPRUS LTD στα πλαίσια της αναβάθμισης των υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες της και συνειδητοποιώντας ότι η εγκατάσταση ενός φωτοβολταϊκού συστήματος για εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων από το λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος αποτελεί ανάγκη για πολλές οικογένειες αποφάσισε να προχωρήσει στην υπογραφή συμφωνίας με την JCC για πληρωμή του κόστους του συστήματος με δόσεις μέσω πιστωτικών καρτών.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορέσετε να επωφεληθείτε της νέας αυτής υπηρεσίας μας είναι να διαθέτετε πιστωτική κάρτα σε μία από τις εξής εμπορικές τράπεζες :

 • Τράπεζα Κύπρου
 • Ελληνική Τράπεζα
 • Alpha Bank

Τα οφέλη από τη νέα αυτή υπηρεσία της Gesolar Cyprus Ltd είναι πολλαπλά αφού:

  1. Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε σύστημα επιθυμείτε αφού δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στις προσφορές που προσφέρουμε στο σχέδιο δόσεων
  2. Το κόστος του συστήματος καταβάλλεται σταδιακά μέσω της πιστωτικής σας κάρτας με 6 ή 12 ή 18 μηνιαίες δόσεις χωρίς οποιαδήποτε επιπλέον επιβάρυνση.
  3. Η εξοικονόμηση από το λογαριασμό του ηλεκτρικού σας ρεύματος αρχίζει αμέσως μετά την εγκατάσταση του φωτοβολταϊκού σας συστήματος , ενώ η εξόφληση του κόστους καταβάλλεται σταδιακά μήνα με το μήνα. Στην πραγματικότητα μειώνεται ο λογαριασμός του ρεύματος σας, πληρώνετε τη σταθερή δόση της κάρτας σας και αποκτάτε το δικό σας φωτοβολταϊκό σας σύστημα που θα σας εξοικονομεί ενέργεια και χρήμα για τουλάχιστον 25 χρόνια.

 

Όροι και Προϋποθέσεις

  1. Ο πελάτης θα πρέπει να επισκεφτεί το ταμείο της Gesolar για την πρώτη πληρωμή και τον καθορισμό των δόσεων με την αποδοχή της προσφοράς και υπογραφή της σχετικής συμφωνίας
  2. Ο μέγιστος αριθμός των δόσεων είναι οι 18 μήνες και δεν είναι διαπραγματεύσιμος.
  3. Ολόκληρο το οφειλόμενο ποσό δεσμεύεται από την πιστωτική κάρτα του πελάτη ανεξάρτητα αν η πραγματική χρέωση γίνεται σε μηνιαίες δόσεις. Δηλαδή κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας η τράπεζα δεν χρεώνει το ποσό της παραγγελίας σας, αλλά το δεσμεύει.
  4. Ο λογαριασμός της κάρτας θα χρεώνεται κάθε μήνα με το ανάλογο ποσό δόσης χωρίς οποιαδήποτε επιπλέον επιβάρυνση ή τόκο, νοουμένου ότι κάθε μήνα εξοφλείται ολόκληρο το νέο υπόλοιπο.
  5. Το δελτίο χρέωσης που υπογράφεται πρέπει να φυλάσσεται ως απόδειξη της αγοράς με άτοκες δόσεις.
  6. Οι άτοκες δόσεις στον μηνιαίο λογαριασμό της κάρτας σας εμφανίζονται με το όνομα του καταστήματος μας και με ένα συνοδευτικό δεκαδικό αριθμό της μορφής π.χ. 1/18, 6/12,… Το πρώτο νούμερο σημαίνει το ποιά είναι η δόση που χρεώθηκε στην κάρτα σας και το δεύτερο τις συνολικές άτοκες δόσεις αυτής της συγκεκριμένης αγοράς.ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! Οι άτοκες δόσεις από την στιγμή που χρεώνονται στην πιστωτική σας κάρτα συμπεριφέρονται ως τμήμα του συνολικού χρέους και επιβαρύνονται με τόκους, τόκους υπερημερίας και λοιπές χρεώσεις, αν δεν εξοφλούνται άμεσα.
  7. Η υπηρεσία αυτή δεν αφορά υφιστάμενες και μελλοντικές προσφορές – εκπτώσεις της εταιρείας.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη σας.

ΠΛΗΡΩΜΗ Φ/Β ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ

Η GESOLAR CYPRUS LTD στα πλαίσια της αναβάθμισης των υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες της και συνειδητοποιώντας ότι η εγκατάσταση ενός φωτοβολταϊκού συστήματος για εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων από το λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος αποτελεί ανάγκη για πολλές οικογένειες αποφάσισε να προχωρήσει στην υπογραφή συμφωνίας με την JCC για πληρωμή του κόστους του συστήματος με δόσεις μέσω πιστωτικών καρτών.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορέσετε να επωφεληθείτε της νέας αυτής υπηρεσίας μας είναι να διαθέτε πιστωτική κάρτα σε μία από τις εξής εμπορικές τράπεζες :

 • Τράπεζα Κύπρου
 • Ελληνική Τράπεζα
 • Alpha Bank

Τα οφέλη από τη νέα αυτή υπηρεσία της Gesolar Cyprus Ltd είναι πολλαπλά αφού:

  Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε σύστημα επιθυμείτε αφού δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στις προσφορές που προσφέρουμε στο σχέδιο δόσεων
  Το κόστος του συστήματος καταβάλλεται σταδιακά μέσω της πιστωτικής σας κάρτας με 6 ή 12 ή 18 μηνιαίες δόσεις χωρίς οποιαδήποτε επιπλέον επιβάρυνση.

Η εξοικονόμηση από το λογαριασμό του ηλεκτρικού σας ρεύματος αρχίζει αμέσως μετά την εγκατάσταση του φωτοβολταϊκού σας συστήματος , ενώ η εξόφληση του κόστους καταβάλλεται σταδιακά μήνα με το μήνα. Στην πραγματικότητα μειώνεται ο λογαριασμός του ρεύματος σας, πληρώνετε τη σταθερή δόση της κάρτας σας και αποκτάτε το δικό σας φωτοβολταϊκό σας σύστημα που θα σας εξοικονομεί ενέργεια και χρήμα για τουλάχιστον 25 χρόνια.

 

Όροι και Προϋποθέσεις

  1. Ο πελάτης θα πρέπει να επισκεφτεί το ταμείο της Gesolar για την πρώτη πληρωμή και τον καθορισμό των δόσεων με την αποδοχή της προσφοράς και υπογραφή της σχετικής συμφωνίας
  2. Ο μέγιστος αριθμός των δόσεων είναι οι 18 μήνες και δεν είναι διαπραγματεύσιμος.
  3. Ολόκληρο το οφειλόμενο ποσό δεσμεύεται από την πιστωτική κάρτα του πελάτη ανεξάρτητα αν η πραγματική χρέωση γίνεται σε μηνιαίες δόσεις. Δηλαδή κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας η τράπεζα δεν χρεώνει το ποσό της παραγγελίας σας, αλλά το δεσμεύει.
  4. Ο λογαριασμός της κάρτας θα χρεώνεται κάθε μήνα με το ανάλογο ποσό δόσης χωρίς οποιαδήποτε επιπλέον επιβάρυνση ή τόκο, νοουμένου ότι κάθε μήνα εξοφλείται ολόκληρο το νέο υπόλοιπο.
  5. Το δελτίο χρέωσης που υπογράφεται πρέπει να φυλάσσεται ως απόδειξη της αγοράς με άτοκες δόσεις.
  6. Οι άτοκες δόσεις στον μηνιαίο λογαριασμό της κάρτας σας εμφανίζονται με το όνομα του καταστήματος μας και με ένα συνοδευτικό δεκαδικό αριθμό της μορφής π.χ. 1/18, 6/12,… Το πρώτο νούμερο σημαίνει το ποιά είναι η δόση που χρεώθηκε στην κάρτα σας και το δεύτερο τις συνολικές άτοκες δόσεις αυτής της συγκεκριμένης αγοράς.ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! Οι άτοκες δόσεις από την στιγμή που χρεώνονται στην πιστωτική σας κάρτα συμπεριφέρονται ως τμήμα του συνολικού χρέους και επιβαρύνονται με τόκους, τόκους υπερημερίας και λοιπές χρεώσεις, αν δεν εξοφλούνται άμεσα.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που μας δείχνετε!