Νέα υπηρεσία εξόφλησης με δόσεις μέσω πιστωτικών καρτών

Η GESOLAR CYPRUS LTD στα πλαίσια της αναβάθμισης των υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες της και συνειδητοποιώντας ότι η εγκατάσταση ενός φωτοβολταϊκού συστήματος για εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων από το λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος αποτελεί ανάγκη για πολλές οικογένειες αποφάσισε να προχωρήσει στην υπογραφή συμφωνίας με την JCC για πληρωμή του κόστους του συστήματος με δόσεις μέσω πιστωτικών καρτών.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορέσετε να επωφεληθείτε της νέας αυτής υπηρεσίας μας είναι να διαθέτετε πιστωτική κάρτα σε μία από τις εξής εμπορικές τράπεζες :

 • Τράπεζα Κύπρου
 • Ελληνική Τράπεζα
 • Alpha Bank

Τα οφέλη από τη νέα αυτή υπηρεσία της Gesolar Cyprus Ltd είναι πολλαπλά αφού:

  1. Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε σύστημα επιθυμείτε αφού δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στις προσφορές που προσφέρουμε στο σχέδιο δόσεων
  2. Το κόστος του συστήματος καταβάλλεται σταδιακά μέσω της πιστωτικής σας κάρτας με 6 ή 12 ή 18 μηνιαίες δόσεις χωρίς οποιαδήποτε επιπλέον επιβάρυνση.
  3. Η εξοικονόμηση από το λογαριασμό του ηλεκτρικού σας ρεύματος αρχίζει αμέσως μετά την εγκατάσταση του φωτοβολταϊκού σας συστήματος , ενώ η εξόφληση του κόστους καταβάλλεται σταδιακά μήνα με το μήνα. Στην πραγματικότητα μειώνεται ο λογαριασμός του ρεύματος σας, πληρώνετε τη σταθερή δόση της κάρτας σας και αποκτάτε το δικό σας φωτοβολταϊκό σας σύστημα που θα σας εξοικονομεί ενέργεια και χρήμα για τουλάχιστον 25 χρόνια.

 

Όροι και Προϋποθέσεις

  1. Ο πελάτης θα πρέπει να επισκεφτεί το ταμείο της Gesolar για την πρώτη πληρωμή και τον καθορισμό των δόσεων με την αποδοχή της προσφοράς και υπογραφή της σχετικής συμφωνίας
  2. Ο μέγιστος αριθμός των δόσεων είναι οι 18 μήνες και δεν είναι διαπραγματεύσιμος.
  3. Ολόκληρο το οφειλόμενο ποσό δεσμεύεται από την πιστωτική κάρτα του πελάτη ανεξάρτητα αν η πραγματική χρέωση γίνεται σε μηνιαίες δόσεις. Δηλαδή κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας η τράπεζα δεν χρεώνει το ποσό της παραγγελίας σας, αλλά το δεσμεύει.
  4. Ο λογαριασμός της κάρτας θα χρεώνεται κάθε μήνα με το ανάλογο ποσό δόσης χωρίς οποιαδήποτε επιπλέον επιβάρυνση ή τόκο, νοουμένου ότι κάθε μήνα εξοφλείται ολόκληρο το νέο υπόλοιπο.
  5. Το δελτίο χρέωσης που υπογράφεται πρέπει να φυλάσσεται ως απόδειξη της αγοράς με άτοκες δόσεις.
  6. Οι άτοκες δόσεις στον μηνιαίο λογαριασμό της κάρτας σας εμφανίζονται με το όνομα του καταστήματος μας και με ένα συνοδευτικό δεκαδικό αριθμό της μορφής π.χ. 1/18, 6/12,… Το πρώτο νούμερο σημαίνει το ποιά είναι η δόση που χρεώθηκε στην κάρτα σας και το δεύτερο τις συνολικές άτοκες δόσεις αυτής της συγκεκριμένης αγοράς.ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! Οι άτοκες δόσεις από την στιγμή που χρεώνονται στην πιστωτική σας κάρτα συμπεριφέρονται ως τμήμα του συνολικού χρέους και επιβαρύνονται με τόκους, τόκους υπερημερίας και λοιπές χρεώσεις, αν δεν εξοφλούνται άμεσα.
  7. Η υπηρεσία αυτή δεν αφορά υφιστάμενες και μελλοντικές προσφορές – εκπτώσεις της εταιρείας.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη σας.