ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΗΛΙΑΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ 2015

Ο Αγώνας Ηλιακών Οχημάτων που έχει καταστεί θεσμός και διοργανώνεται για έκτη συνεχή χρονιά, είναι μια συναρπαστική εμπειρία και καλούμε όσους  θέλουν να παρευρεθούν.

Ο πρωτοποριακός αυτός αγώνας διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Κύπρου και το Δήμο Λευκωσίας, στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Το Σάββατο, 27 Ιουνίου προγραμματίζεται παρέλαση των Ηλιακών Οχημάτων στην οδό Λήδρας στις 7:00 μ.μ. Ο Αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή, 28 Ιουνίου 2015 και τα ηλιακά αυτοκίνητα  θα διασχίσουν τις οδούς Σπύρου Κυπριανού, Στασικράτους, Βασιλίσσης Φρειδερίκης, Γρίβα Διγενή και Δημοσθένη Σεβέρη.Η έναρξη του αγώνα θα γίνει στις 10:00 π.μ μπροστά από το χώρο στάθμεσης της ΑΗΚ (Φώτη Πίττα), ο αγώνας θα διαρκέσει 3 ώρες, και θα λήξει στις 1:00 μ.μ. Θα ακολουθήσει απονομή επάθλων στο Δημαρχείο Λευκωσίας στις 2:00 μ.μ.

Ο αγώνας Ηλιακών οχημάτων έχει  στόχο να ανοίξει νέους ορίζοντες για την ανάπτυξη και την αξιοποίηση των εναλλακτικών πηγών ενέργειας. Η εταιρεία μας για ακόμα μια χρονία είναι ανάμεσα στους χορηγούς της εκδήλωσης και συμμετέχει σε αυτήν υποστηρίζοντας με τα προϊόντα και την τεχνοχνωσία της την Τεχνική Σχολή Αυγόρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τις δύο τελευταίες διοργανώσεις η Τεχνική Σχολή Αυγόρου με την υποστήριξη της GESOLAR CYPRUS κατέλαβε την πρώτη θέση.

Ευχόμαστε σε όλους τους συμμετέχοντες καλή επιτυχία και ελπίζουμε να σας δούμε από κοντά.