1η ΘΕΣΗ ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ GESOLAR CYPRUS

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Μετά από παγκύπρια έρευνα που διεξήχθη κατά την περίοδο Νοεμβρίου 2014 από την εταιρεία ερευνών EVRESIS η εταιρεία μας, GESOLAR CYPRUS LTD ανεδείχθη πρώτη σε αναγνωρισιμότητα  εταιρεία προμήθειας και εγκατάστασης φωτοβολταικών συστημάτων στην Κύπρο.

Το μέγεθος του δείγματος της έρευνας ανερχόταν σε 1012 άτομα και η κάλυψη ήταν παγκύπρια μεταξύ αντρών και γυναικών, 18 ετών και άνω, από αστικές και αγροτικές περιοχές. Ακολουθήθηκε πολυσταδιακή, στρωματοποιημένη, τυχαία μέθοδος επιλογής δείγματος, με βάση τα τελευταία πληθυσμιακά στοιχεία όπως δημοσιεύτηκαν από το τμήμα στατιστικής και ερευνών. Η συλλογή στοιχείων έγινε μέσω τηλεφωνικών συνεντεύξεων από το τηλεφωνικό κέντρο της Evresis.

Η πρώτη θέση στην έρευνα αναγνωρισιμότητας κάνει όλους εμάς στη GESOLAR να επιθυμούμε να βελτιώνουμε ολοένα και περισσότερο τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας και να προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι χρόνο με το χρόνο. Η δική σας αναγνώριση, εμπιστοσύνη και στήριξη μας ωθεί να δεσμευτούμε, ότι θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας, για να βρούμε λύση στις ενεργειακές σας ανάγκες, είτε με την εγκατάσταση ενός νέου φ/β συστήματος, είτε με τη συντήρηση και την τεχνική υποστήριξη του υφιστάμενου συστήματος σας.

Η πρώτη θέση που εσείς μας δώσατε, μας θέτει σε ακόμα μεγαλύτερη κινητοποίηση και επιφυλασσόμαστε για ακόμα μεγαλύτερες προσφορές και διευκολύνσεις στο μέλλον…!

Σας ευχαριστούμε για τη πολύχρονη στήριξη και εμπιστοσύνη σας.

Με ειλικρινή εκτίμηση,

GESOLAR CYPRUS

 

Σχετικά με τα αποτελέσματα της έρευνας μπορείτε να μάθετε περισσότερα επιλέγοντας:

http://www.sigmalive.com/inbusiness/news/business/energy/gesolar-proth-se-ereyna-anagnorisimothtas